Goede ideeën hier een platform bieden op Your Priorities

Goede ideeën hier een platform bieden op Your Priorities

Op dit lokale platform, kun je zelf issues agenderen, hierover discussiëren en issues van jezelf en anderen omhoog en omlaag stemmen. Het is zo makkelijk inzichtelijk welke ideeën het meest gewaardeerd worden. Zo zorgen we dat ideeën belangrijk worden, in plaats van partijen of personen.

Points

Leuk idee, ben zeer beniewd of/hoe dit gaat werken. Hij staat in ieder geval bij mij al onder m'n favorieten. Alleen... waarom is de site niet in het Nederlands? Ik kan nu wel Google translate aanklikken, maar dan bij elke tab die ik verder klik is het toch weer in het Engels. En ik vermoed dat voor Google translate aardig wat extra computers staan te werken die extra energie kosten.

Veel mensen voelen zich nu niet gehoord. En terecht! Er wordt over mensen heen geregeerd. In verschillende landen wordt dit systeem al ingezet, wat ertoe heeft geleid dat honderden ideeën van gewone burgers tot nieuwe wetten hebben geleid in onder meer IJsland en Estland. De Piratenpartij heeft de makers van dit platform bereid gevonden een uitrol van dit platform in Noord-Holland te ondersteunen!

Dit wordt nu al op de verkeerde manier gebruikt... Waarom zou je moeten stemmen op bovenstaand nieuwsbericht?

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information